Instinct – Anita Henriët

Vandaag heb ik weer een recensie voor jullie namelijk van het boek: Instinct geschreven door Anita Henriët. Laten we snel beginnen…
39080651
Wat is het onderwerp van het boek?
Een paranormal YA/NA (door de leeftijd van de personages wordt het gezien als New Adult)
Waar gaat dit boek over? (achterflap tekst)
Rose Prescott is anders dan andere meiden van haar leeftijd. Al zolang ze zich kan herinneren beschikt ze over vreemde gaven. Gaven die ze niet altijd in de hand heeft en angstvallig verborgen houdt voor de buitenwereld.
Wanneer ze haar vriend op een feest betrapt met een ander, besluit Rose bij haar oma in Willits te gaan wonen. Maar de rust en heling die ze daar hoopte te vinden is momenteel ver te zoeken.
Het kleine stadje wordt opgeschrikt door een reeks moorden en haar favoriete plek in het bos is hierdoor verboden gebied geworden.
Als Rose tijdens een avond stappen Dean White ontmoet, neemt haar leven een vreemde wending. De mysterieuze jongeman roept tegenstrijdige gevoelens in haar op. Al snel leert Rose dat ze Dean beter zoveel mogelijk kan vermijden.
Maar waarom blijven hun paden steeds kruisen?
En waarom krijgt Rose steeds vaker het gevoel dat hij een groot geheim net zich meedraagt?
Mijn mening:
Dit boek was echt heel goed, ik werd meteen in het verhaal gezogen. Het boek leest als een trein omdat je wilt weten wat er met Rose gebeurt en je wilt weten wat er nu zo mysterieus is aan Dean. De personages zijn ook heel herkenbaar aangezien iedereen wel “anders” is en aan dit aspect werd dan een paranormale twist gegeven wat ik heel creatief vond. Dit debuut van Anita is ZO sterk en ik ben heel erg benieuwd naar deel 2 in deze serie, I NEED MORE!
Hoeveel pagina’s heeft dit boek?
Dit boek heeft 222 pagina’s
Interesseerde het onderwerp me?
Ja aangezien ik al een tijdje geen paranormaal boek had gelezen wou ik het toch nog eens heel graag oppakken en dit boek was zo goed (ik was vergeten dat ik paranormale boeken vroeger verslond) dus dit was een hele positieve ervaring.
Leerde ik iets van dit boek?
Nee.
Wat vind ik van de kaft?
39080651
Ik vind de kaft wel mooi, je ziet de zegelring (mensen die het boek lezen snappen dat dit met het boek te maken heeft) en ik vind de kleuren ook supermooi (love me some purple 😀 )
Waarom koos ik dit boek?
Dit boek werd mij aangeboden als recensie exemplaar van uitgeverij Willowtreez en de achterflap tekst sprak me enorm aan dus doe ik mee aan de blogtour voor dit boek 😀
Hoelang duurde het om dit boek te lezen?
Ik las dit boek in 3 dagen uit (met stage) wat dus heel snel is.
Hoeveel geef ik dit boek op Goodreads?
Ik geef dit boek 4/5 sterren op Goodreads.
Raad ik dit boek aan?
Ja, ik raad dit boek zeker aan voor liefhebbers van het paranormale genre maar ook mensen die een mysterieus boek willen lezen wat voorbij vliegt.
Leuke linkjes om te bekijken:

Het boek kopen?
Bol.com: Koop het boek HIER!
Standaard boekhandel: Koop het boek HIER!
Bookspot: Koop het boek HIER!
Bruna: Koop het boek HIER!
Ik wil graag uitgeverij Willowtreez bedanken voor het recensie exemplaar!
Dit was mijn boek review van Instinct geschreven door Anita Henriët, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself X Chelsey.

You may also like...

2 reacties

  1. 3 april 2018

    […] – Anita Henriët (222 p) recensie vind je hier 4/5 […]

  2. 6 februari 2019

    […] Instinct – Anita Henriët 222 p (4 sterren) Recensie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *