Bookish Games #2 – Boekenwoordzoeker Juni

Volgende maand komen er weer een aantal zeer leuke boekjes uit, die ik begin jullie allemaal aan jullie laat zien in de Most Anticipated van die maand. Maar laatst kwam ik op een leuk idee en dit heb ik verwerkt met de boeken die uitkomen in juni namelijk: EEN BOEKENWOORDZOEKER!!

Ik hou enorm van woordzoekers (al sinds ik klein was) en wil deze liefde graag met jullie delen. Daarom heb ik deze boekenwoordzoeker gemaakt voor de maand juni. Jullie kunnen hem downloaden als PDF en afdrukken indien jullie dit willen. (Het PDF bestandje staat onder de foto)

Linkje naar het PDF bestand Boekenwoordzoeker juni

Veel puzzelplezier! Laat me vooral weten of jullie dit een leuk idee vonden en misschien doe ik in het vervolg wel meerdere bookish games!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *