BLOGGING every day STOPT!

Het is definitief, ik heb besloten om te stoppen met BLOGGING every day. Waarom? Omdat dagelijks bloggen toch niets voor mij is. ik ben een heel georganiseerd persoon en elke dag bloggen en inplannen werkte eerst voor mij maar nu ik besloten heb om mijn studies op de eerste plaats te zetten lukte het ook gewoon niet meer. MAAR: ik ga wel nog wekelijks een saturday movie night doen (omdat ik er nog heeeel veel moet doen) En soms ga ik eens een Friday reads doen als ik echt een vrij weekend heb en veel kan lezen. En natuurlijk komen er ook andere artikelen online maar gewoon niet meer dagelijks. Maar ik ga wel dit jaar weer BLOGMAS doen omdat het vorig jaar ook heel leuk was om te doen. Hopelijk begrijpen jullie mijn keuze om het dagelijks bloggen stop te zetten. En dan zeg ik tot morgen (voor Saturday movie night).
Alwaysbeyourself blogger Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geen reacties

 1. Hey Dear.. off course vind ik het wel jammer maar aan de andere kant begrijp ik het wel…if it work better for you then you need to do what you gotta, right? Soms moeten we prioriteiten stellen maar gelukkig blog je nog wel!
  Ohwww Yesssssss! Ik kijk er naar uit naar de artikelen die je plaatst.?
  Big Hug! Liefs, Stille lezer Miss B?

  • leesmeemetmij schreef:

   Ahh wat lief (soms lijkt het of er niemand mijn blog leest maar blijkbaar dus wel YES!) Omdat ik nu minder ga bloggen gaan ze wel beter van kwaliteit zijn hoop ik want ik ga meer proberen met fotograferen 😉 En natuurlijk word BLOGMAS dit jaar weer TOP heb al een hele planning (wat bij mij nog wel eens kan veranderen ALWAYS 😉 )
   liefs, Chelsey 🙂

   • Yes! Girl Je Blog wordt definitly Gelezen!
    Twijfel daar maar niet aan! ?Ik denk persoonlijk dat als je blogt on the way that makes you happy it wi’ll reflect in je schrijven en je posts! Je zult je way vinden girl! You wi’ll see! ?Het komt goed nu heb je zelf al een beslissing genomen in datgene dat jij goed vond voor yourself and your Blog. So it’s gonna be alleen maar better from now on… omdat jij jezelf met deze beslissing beter voelt.. you know what i mean? Hihih i hope so.. ♡ Ik kijk uit naar je Artikelen & Picz!
    Hugz, Miss B.?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *