Liefde in Twin Bridges: Jacob en June – Debra Eliza Mane

Vandaag heb ik een nieuwe recensie voor jullie, namelijk van het boek: Liefde in Twin Bridges: Jacob en June geschreven door Debra Eliza Mane. Laten we snel beginnen…
voorkant boek
Titel: Liefde in Twin Bridges: Jacob en June
Auteur: Debra Eliza Mane

Jacob is de grootste womanizer van Twin Bridges. Wanneer hij een aanbod krijgt van producer Ray Gardner die zijn ranch wil huren voor een filmproductie, zegt hij geen nee. De goddelijke Eva Bates speelt namelijk de hoofdrol en zal wekenlang op zijn terrein ronddartelen. Jacob ziet de jacht op haar wel zitten.
Waar hij echter geen rekening mee heeft gehouden is dat June, de auteur van het boek dat verfilmd wordt, ook op de ranch aanwezig is en hem danig in de war brengt. Waarom voelt hij zich zo tot June aangetrokken? Is het medelijden wat hij voor haar voelt omdat ze als een hulpeloos vogeltje in een rolstoel zit, of iets anders?
Als Lucy-Jane vervolgens ook nog voor de deur staat met een klein jongetje aan haar hand weet Jacob niet meer waar hij het zoeken moet. Wie is het die hem helpt met al zijn verwarrende gevoelens?

In dit boek volgen we Jacob en hij heeft besloten zijn ranch te laten gebruiken als filmset voor een boekverfilming. Wanneer de regisseur van de film aan hem vraagt om de auteur van het boek op te halen van het vliegveld doet hij dit met tegenzin. Op het vliegveld ontmoet hij June. June heeft EDS, hierdoor zit ze in een rolstoel. Wanneer ze te horen krijgt dat haar boek wordt verfilmd is ze door het dolle heen. Jacob en June ontmoeten elkaar op het vliegveld en tijdens de lange autorit terug ontstaat er toch een vriendschappelijke band.
Na deel 1 van deze serie te hebben verslonden wou ik dit boek METEEN lezen. Jammer genoeg moest ik een tijdje wachten( aangezien ik deel 1 ook meteen mocht lezen toen het uitkwam), toen Jen een berichtje stuurde met de melding dat dit boek op het platform stond heb ik hem dan ook meteen gedownload. Nog een boek in deze geweldige wereld JIHA!
In dit boek volgen we 2 nieuwe hoofdpersonages maar zien we toch ook een beetje terug van deel 1 wat ik heel prettig vond aangezien we dan ook verder kunnen kijken in de wereld van Abby en Blake. Ik vind deze 2 hoofdpersonages zo sterk neergezet (vooral June) aangezien Debora zelf EDS heeft kan ze uit haar eigen ervaringen schrijven wat zorgt voor ijzersterke personages. Ik vind het ook heel sterk van Debora dat ze over EDS heeft willen schrijven aangezien deze ziekte niet zo heel bekend is en we er zo meer te weten over komen. June is ook een heel koppig en sterk personage waardoor er een aantal grappige situaties voorkomen in het boek. De relatie tussen Jacob en June is ook heel sterk opgebouwd. Dit boek heeft ook een aantal plottwists wat ik echt niet zag aankomen.
Dit boek las weer heerlijk weg en ik kan nu al niet meer wachten op deel 3! Ik gaf dit boek dan ook 5/5 sterren.
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN: 9789492585233
Publicatiedatum: Mei 2018
Genre: New-Adult
Aantal bladzijdes: 300 p
Koop het boek hier:
bol.com: HIER!
standaard boekhandel: HIER!
bookspot: HIER!
bruna: HIER!
Eboek
Googleplay: deel 4, deel 5deel 6
Kobo: deel 4deel 5deel 6
Bol.com: deel 4deel 5deel 6
ITunes: deel 4deel 5deel 6
Libris: deel 4deel 5deel 6
Dit was mijn recensie van Liefde in Twin Bridges: Jacob en June geschreven door Debra Eliza Mane, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself X Chelsey

You may also like...

1 reactie

  1. 5 juni 2018

    […] in Twin Bridges: Jacob en June – Debra Eliza Mane (ong. 300 p) recensie vind je hier 5/5 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *