Kies voor elkaar – Stefanie Van Mol

Vandaag heb ik een nieuwe recensie voor jullie, namelijk van het boek: Kies voor elkaar geschreven door Stefanie Van Mol. Laten we snel beginnen…
Full Moon serie 5 - Kies voor elkaar
Titel: Kies voor elkaar
Auteur: Stefanie Van Mol

Tim heeft relaties afgezworen
Na het hele drama met Vanessa weet hij wel beter. Het laatste wat hij nodig heeft is een vrouw die gered moet worden.
Maar als Lize in zijn leven verschijnt, is de aantrekkingskracht zo groot dat hij niet anders kan dan voor haar vechten.
Lizes leven is een hel
Ze heeft de zorg van haar moeder op zich genomen. Tussen twee banen door probeert Lize zo goed mogelijk voor haar te zorgen, maar haar stiefvader maakt dat bijna onmogelijk.
Lize heeft gezworen nooit meer te vertrouwen op een man, maar als ze in de armen van rockheld Tim valt, heeft ze het moeilijk om zich aan haar eigen regels te houden.

In deel 5 van de Full Moon serie volgen we Tim het 4de bandlid van de band Full Moon, en het verhaal van Lize. Lize heeft een hele zware tijd en wanneer er iets ergs gebeurd op haar werk moet ze noodgedwongen onderdak zoeken, aangezien ze niet meer terug kan naar haar studio. Zo komt ze terecht bij Tim die haar helpt om door deze moeilijke tijd heen te komen en haar steunt.
YES! meteen kon ik deel 5 van Full Moon lezen na al de rest te hebben verslonden. Ik zat al dagen in een leesdipje en had nood aan een heerlijk vlot lezend boek. Toen kreeg ik op Facebook een berichtje van Jen Minkman met het bericht dat deel 5 van de Full Moon serie op het portaal stond (dit is het platvorm waar e-boek recensie exemplaren worden ingezet door uitgeverij Dutch Venture Publishing) Meteen logde ik in en downloadde ik het e-boek van deze serie.
En toen heb ik het verslonden! Ik zat door dit boek meteen uit mijn leesdipje en had weer zin om te lezen. Deel 5 was even sterk (zo niet HET sterkst) van alle delen in deze serie. Ook dit verhaal las lekker weg en ik zat meteen in het verhaal. Ik leefde ook heel erg mee met Lize die een moeilijke tijd achter de rug heeft. Deze relatie is ook heel goed opgebouwd. Dit boek is echt de lead up naar het 6de deel (alsook het slot) van deze serie. Zoals ik al in eerdere recensies heb geschreven van deze serie, weet Stefanie echt de spanning op te bouwen. Zo gebeurde er echt dingen die ik niet zag aankomen en bleef ik op het einde in shock achter.
Weer een geweldig deel in deze serie (van mij mogen er 10.000000 boeken nog van komen ik zou ze met plezier lezen) Geweldige personages en natuurlijk ook weer oude bekende uit de vorige delen waar het verhaal van verder gaat. Ik gaf dit boek dan ook 5/5 sterren en ik MOET deel 6 nu al hebben! Maar helaas moet ik hier nog een tijdje op wachten 😉
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN: 9781386379386
Publicatiedatum: ongeveer Juli 2018 (paperback)
Genre: New Adult
Aantal bladzijdes: ongeveer 200 pagina’s (paperback is nog niet verschenen)
*Het boek is helaas nog niet als paperback verschenen, je kan het e-boek wel al lezen en tegen juni/juli 2018 zal dit boek in paperback verschijnen. *
Koop het e-boek alvast hier:
bol.com: HIER!
Dit was mijn recensie van Kies voor elkaar geschreven door Stefanie Van Mol, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself X Chelsey.

You may also like...

2 reacties

  1. 5 juni 2018

    […] voor elkaar – Stefanie Van Mol (ong. 220 p) recensie vind je hier 5/5 […]

  2. 25 juni 2018

    […] Kies voor elkaar geschreven door Stefanie Van Mol. Ik heb de hele Full Moon serie gelezen in de eerste helft van 2018 en het laatste deel was echt GE-WEL-DIG! Een supersterk verhaal en een leuke schrijfstijl. (lees de volledige recensie HIER!) […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *