Little moments of love – Catana Chetwynd

Vandaag heb ik een nieuwe recensie voor jullie, namelijk van het boek: Little moments of love geschreven door Catana Chetwynd. Laten we snel beginnen…
Gerelateerde afbeelding
Titel: Little moments of love
Auteur: Catana Chetwynd

Soppy meets Sarah’s Scribbles in this sweet collection of comics about the simple, precious, silly, everyday moments that make up a relationship. What began as stray doodles on scraps of paper became an internet sensation when Catana Chetwynd’s boyfriend shared her drawings online. Now, Catana Comics touches millions of readers with its sweet, relatable humor. Little Moments of Love collects just that – the little moments that are the best parts of being with the person you love.

In dit boek volgen we een koppel en hun avonturen in hun relatie. Dit boek is een collectie van mini-comics (wat inhoud dat de kleine comics maar 1 à 2 pagina’s lang zijn iedere keer)
Ik zag dit boek laatst op Netgalley staan (in de read now selectie) en het leek me wel een hele leuke graphic novel om te lezen. Ik ging dan ook zonder iets te weten over het boek het lezen. *Dit was dus een recensie exemplaar die ik van Netgalley kreeg*
Ik vond dit boek een heel schattig boek en er komen ook een paar herkenbare situaties in voor. Iedere strip is 1 à 2 pagina’s en hierdoor lees dit boek heel vlot. De tekeningen zijn zwart/wit wat het een simpele uitstraling geeft maar doordat deze heel mooi getekend zijn heeft het wel iets unieks. Een minpuntje is dat als je Catana Comics volgt op Instagram 80% van dit boek er al opstaat aangezien ze al vaak haar mini-comics post op Instagram. Dus maar 20% dan deze comics zijn ongezien en exclusief voor dit boek gemaakt.
Ik vond dit boek schattig,vlot lezend en herkenbaar. Ik geef het boek dan ook 4/5 sterren.
Uitgever: Andrews McMeel Publishing
ISBN: 9781449492977
Publicatiedatum: Juni 2018
Genre: Graphic novel/ Mini-comics
Aantal bladzijdes: 160 p
*Het boek is helaas nog niet verschenen, vanaf 14 juni is hij verkrijgbaar.*
Dit was mijn recensie van Little moments of love geschreven door Catana Chetwynd, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
 
Alwaysbeyourself X Chelsey.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *