Kies voor hem – Stefanie Van Mol

Vandaag doe ik mee aan een blogtour namelijk van de Full moon serie geschreven door Stefanie Van Mol. Vandaag kan je op Leesmeemetmij de recensies vinden van de eerste 4 delen uit deze serie. Laten we snel beginnen met de recensie van deel 4…
*Opgepast aangezien het een deel 4 in de serie is kan deze recensie spoilers bevatten*
 
Titel: Kies voor hem
Auteur: Stefanie Van Mol

Er is maar één misstap waar hij spijt van heeft
Als zanger van de populaire rockband Full Moon heeft Max zijn droom waargemaakt.
Iedereen denkt dat hij al zijn zaakjes voor elkaar heeft, maar niets is minder waar. Zijn keuze voor Full Moon kostte hem de liefde van zijn leven. Als die bewuste dame weer in zijn leven verschijnt, is hij meer dan ooit vastbesloten om haar opnieuw voor zich te winnen.
Haar leven is één grote puinhoop
Net wanneer ze dacht dat het niet erger kon, komt Max terug in haar leven. Hij heeft blijkbaar zijn zinnen weer op haar gezet, maar zij is nog niet vergeten hoe dat de vorige keer eindigde.

In deel 4 van de Full Moon serie maken we kennis met Max en Valérie. Max is de zanger van Full Moon en heeft bij het begin van zijn carrière Valérie moeten dumpen zodat hij mee op tournee kon gaan met de band. Valérie is uiteindelijk over Max heen gekomen en heeft een job om van te dromen – journaliste bij Stars Magazine- maar dan komt Max weer opnieuw op haar pad en hervalt ze in haar oude gewoontes…
Wauw! Wat een geweldig 4de deel in deze serie. Ook dit deel moesten we lezen vanuit het perspectief van andere personages en hoewel ik in deel 3 hier moeite mee had om in het verhaal te komen was dat bij dit deel TOTAAL niet. Ik zat er vanaf het eerste hoofdstuk direct in omdat dan al meteen spanning werd opgebouwd en we al direct achter een paar dingen kwamen. Deze personages spraken mij ook enorm aan en hun liefdesverhaal was ook weer om van te genieten. Deze serie is zo vlot en leuk en ieder deel blijft me verbazen. Het leuke vind ik ook dat ook al moeten we lezen uit andere perspectieven je de oude personages van deel 1 – 3 ook ziet groeien en hun verhaal verder te weten komt.
Ook deel 4 was een boek waar ik enorm van heb genoten en ik geef het dan ook 5/5 sterren. Ik kijk al uit naar deel 5 naar dit boek!
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN: 9789492585158
Publicatiedatum: December 2017
Genre: New-Adult
Aantal bladzijdes: 219 p
 
Koop het boek hier:
bol.com: HIER!
Standaard boekhandel: HIER!
Bookspot: HIER!
Bruna: HIER!
* Bedankt Dutch Venture Publishing voor dit recensie exemplaar*
Dit was de recensie van deel 4 in de Full moon serie geschreven door Stefanie Van Mol, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself  X Chelsey

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *