Kies voor haar – Stefanie Van Mol

Vandaag doe ik mee aan een blogtour namelijk van de Full moon serie geschreven door Stefanie Van Mol. Vandaag kan je op Leesmeemetmij de recensies vinden van de eerste 4 delen uit deze serie. Laten we snel beginnen met de recensie van deel 3…
*Opgepast aangezien het een deel 3 in de serie is kan deze recensie spoilers bevatten*
Kies voor haar
Titel: Kies voor haar
Auteur: Stefanie Van Mol

Het enige wat zij wil, is opnieuw vrij zijn.
Jolien De Graeves leven verandert van de ene op de andere dag. Door de dood van haar ouders wordt ze gedwongen om bij haar broer te wonen. Haar broer is met zijn band op tournee, en er is geen andere mogelijkheid dan mee te gaan.
Hij breekt alle regels om bij haar te zijn.
Als gitarist van de succesvolle band Full Moon heeft John alles voor elkaar. Maar wanneer het kleine zusje van zanger Max bij de band verblijft, zet die kleine, vurige dame zijn hele leven op zijn kop.

In deel 3 van de Full Moon serie leren we Jolien en John kennen. Jolien is de zus van Max de zanger van Full Moon. Max en Jolien hun ouders sterven plotseling waardoor ze alleen komen te staan, hierdoor besluit Max dat Jolien mee op tournee gaat met Full Moon. Op tournee leert Jolien John wat beter kennen, John is de Gitarist van Full Moon en zo begint hun romance…
Het duurde voor mij even om in dit verhaal te komen aangezien we opeens andere personages volgden (wat ik op voorhand wel wist). Maar omdat ik zo in het verhaal van Jonathan en Camille zat moest ik wennen aan Jolien en John. Maar toen ik eenmaal in het verhaal zat las ik het ook in een ruk uit! Net als de eerste 2 delen is de schrijfstijl van Stefanie heel mooi, ze bouwt het verhaal op en weet ook spanning in het verhaal te creëren. Doordat Stefanie heel goed personages kan neerschrijven raak je ook gehecht aan de personages en leef je echt in hun wereld. In deze boeken heb je trouwens ook duo perspectief waardoor je niet alleen in het hoofd van Jolien kan kijken maar ook John zijn kant van het verhaal krijgt.
Dit boek was weer een topper! Maar omdat het even duurde eer ik in het verhaal zat geef ik het 4,5/5 sterren (wat naar boven afgerond een 5 is 😉 ) Als je van het New Adult genre houdt raadt ik deze serie echt aan aangezien je door de boeken heen vliegt!
 
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN: 9789492585073
Publicatiedatum: Augustus 2017
Genre: New-Adult
Aantal bladzijdes: 202 p
 
Koop het boek hier:
bol.com: HIER!
Standaard boekhandel: HIER!
Bookspot: HIER!
Bruna: HIER!
* Bedankt Dutch Venture Publishing voor dit recensie exemplaar*
Dit was de recensie van deel 3 in de Full moon serie geschreven door Stefanie Van Mol, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself  X Chelsey

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *