Kies voor mij – Stefanie Van Mol

Vandaag doe ik mee aan een blogtour namelijk van de Full moon serie geschreven door Stefanie Van Mol. Vandaag kan je op Leesmeemetmij de recensies vinden van de eerste 4 delen uit deze serie. Laten we snel beginnen met de recensie van deel 1…
Afbeeldingsresultaat voor kies voor mij
Titel: Kies voor mij
Auteur: Stefanie Van Mol

Jonathan werd gedwongen harde keuzes te maken.
Muziek of zijn familie. Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen spijt van zijn keuze voor muziek. Hij had gezworen om zich nooit meer emotioneel te binden aan anderen. Maar wanneer een knappe, zwartharige dame in zijn armen valt, is hij op slag verloren. Hij wil haar en doet alles wat in zijn macht ligt om haar voor zich te winnen.
Camille kwam hier naartoe met een missie.
Camille verloor enkele jaren geleden haar moeder aan kanker. Net voor ze aan haar studie gaat beginnen, gaat ze met haar beste vriendin Karen op vakantie. Daar gaan ze naar een rockconcert van Full Moon.
Wie had ooit gedacht dat haar leven zo zou veranderen?

Dit boek gaat over Camille die jaren geleden haar moeder verloor aan kanker. Na haar hele leven beschermend te zijn opgevoed gaat ze eindelijk met haar beste vriendin naar het rockconcert van Full Moon. Maar op dit concert ontmoet ze een oude bekende…
Ik vond dit een heel leuk boek, het las heel vlot en ik zat meteen in het verhaal. Ik leefde zo had mee met de personages dat wanneer er iets grappig gebeurde ik hardop lachte en wanneer er iets triest gebeurde ik toch ook een traantje kon wegpinken. Dit verhaal bevat ook een aantal plot twists die ik niet had verwacht. Aangezien het een New Adult boek worden sommige boeken wel heel erg in detail verteld (dus geen boek voor gevoelige lezers!) Maar hier had ik niet echt problemen mee, ik las dit boek dan ook uit in 3 uurtjes (zonder neer te leggen) aangezien ik zo erg in deze wereld werd meegezogen.
Ik geef dit boek 5/5 sterren en ben heel blij dat ik deze serie heb ontdekt, ik raad deze serie ook zeker aan als je van dit genre houdt.
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN: 9789492585066
Publicatiedatum: Juni 2017
Genre: New-Adult
Aantal bladzijdes: 213 p
 
Koop het boek hier:
bol.com: HIER!
Standaard boekhandel: HIER!
Bookspot: HIER!
Bruna: HIER!
* Bedankt Dutch Venture Publishing voor dit recensie exemplaar*
Dit was de recensie van deel 1 in de Full moon serie geschreven door Stefanie Van Mol, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself  X Chelsey

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *