De stem van de zee – Mara Li

Vandaag heb ik weer een recensie voor jullie, namelijk van het boek De stem van de zee geschreven door Mara Li. Laten we snel beginnen…
De gave van de Selkie 1 - De stem van de zee
Titel: De stem van de zee
Auteur: Mara Li

Arthur en Nimue wonen bij hun oma sinds hun vader op zee is omgekomen en kennen hun moeder alleen uit verhalen, maar daar komt verandering in als Nimue op zolder een oud dagboek van haar moeder Rona vindt. Kort daarop wordt hun dorp verwoest door een zware storm en overlijdt hun oma. Samen besluiten ze op pad te gaan met het dagboek als leidraad: door hun familiegeschiedenis te volgen, kunnen ze Rona misschien vinden.
Tijdens hun tocht door een grimmig en door ziekte geteisterd Europa krijgt Nimue steeds vaker visioenen van een vreemde, in mistflarden gehulde verschijning. Deze Vale Man lijkt haar niet alleen in haar dromen, maar ook in het echte leven te volgen. Waarom vertoont hij zich aan haar? En welke connectie hebben Nimue en Arthur met de Andere Wereld, de sfeer van de geesten?

Ik vond dit boek super leuk om te lezen ook al was het uit mijn comfort zone, toen ik de tekst las had ik niet echt een klik met het boek (ik wou het niet direct lezen) Maar om toch uit mijn comfort zone te stappen besloot ik toch mee te doen aan de blogtour, en wat ben ik aangenaam verrast! Dit boek is zo vlot geschreven en zo een mooi verhaal!
Ik vind de kaft ook heel mooi, de zee op de kaft geeft ook goed het gevoel en de setting van het boek weer.
Omdat ik lid ben van het DVP street team werd mij dit boek als recensie exemplaar aangeboden en aangezien het eens een boek was buiten mijn comfortzone wou ik het toch eens een kans geven.
Ik gaf dit boek 4/5 sterren op Goodreads, dit boek leest heel vlot en is supermooi geschreven en ik zou het zeker aanraden ook als het buiten jou comfort zone ligt want wie weet raak jij net zoals mij ook aangenaam verrast door dit boek.
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN: 9789492585097
Publicatiedatum: Januari 2018
Genre: Young Adult
Aantal bladzijdes: 300 p
Boektrailer: 

Het boek kopen?
bol.com: HIER!
standaard boekhandel: HIER!
bookspot: HIER!
E-boek:
bol.com: HIER!
Dit was mijn recensie van De stem van de zee geschreven door Mara Li, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.
 

You may also like...

No Responses

  1. Doreads schreef:

    Fijne recensie 🙂 Klinkt als een leuk boek, ik heb ook nog nooit zoiets gelezen maar de flaptekst spreekt me wel aan. De cover is ook echt mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *