Liefde in Twin Bridges: Abby & Blake – Debra Eliza Mane & Lizzie Van den Ham

Vandaag heb ik weer een recensie voor jullie, namelijk van het boek Liefde in Twin Bridges: Abby & Blake geschreven door Debra Eliza Mane & Lizzie Van den Ham. Laten we snel beginnen…

Wat is het onderwerp van het boek?

  • Western romance

Waar gaat dit boek over?
Wanneer Abbygail Versteeg uit het niets wordt ontslagen en erachter komt dat haar vriend waar ze 2 jaar lang een relatie mee heeft vreemdgaat besluit ze samen met haar hond Elvis te vluchten naar Amerika om hier een nieuw leven op te bouwen. Daar aangekomen ontmoet ze Blake, een knappe vriendelijke cowboy. Blake biedt Abby zijn jas aan omdat Abby geen jas heeft meegenomen uit Nederland en zo begint hun avontuur…
Mijn mening:
Ik vond dit boek super leuk om te lezen, je komt heel makkelijk in het verhaal en blijft hier ook in hangen. Je geraakt gehecht aan de personages en wilt weten wat er gaat gebeuren. Ik vind de schrijfstijl van de auteurs ook heel aangenaam en kijk ook zeker uit naar hun volgende boeken. Ik las dit boek in een zucht uit en wenste dat er meer was, ik wou weten hoe het verhaal van Abby en Blake verder ging en wou de personages niet loslaten. Maar aan alle goede boeken komt helaas een einde maar niet getreurd want in 2018 komt er gelukkig een tweede deel (maar dan wel met een ander hoofdpersonage). Ik kijk dan ook zeker uit naar deel twee en wat er verder nog gaat gebeuren in Twin Bridges.
Hoeveel pagina’s heeft dit boek?
Dit boek heeft 250 pagina’s
Interesseerde het onderwerp me?
Ja, aangezien ik de standalone Leven als prinses in Texas van deze auteurs ook had gelezen wist ik dat ik dit boek ook wilde lezen omdat ik Leven als prinses in Taxas geweldig vond. En het boek was weer fantastisch, de personages waren superleuk en ik las het boek hierdoor ook heel snel.
Leerde ik iets van dit boek?
Nee.
Wat vind ik van de kaft?

Ik vind de kaft heel romantisch omdat het zich afspeelt in de winter en het sneeuwt. En wie mij kent weet dat als een boek zich afspeelt rond de feestdagen ik hem MOET lezen.
Waarom koos ik dit boek?
Omdat ik lid ben van het DVP street team werd mij dit boek als recensie exemplaar aangeboden en aangezien ik het eerste boek wat deze auteurs samen hebben geschreven GEWELDIG vond (Leven als prinses in Texas klik op de titel om ook die recensie te lezen) wou ik dit boek echt heel graag lezen. En het verhaal neemt plaats tijdens de feestdagen dussss NATUURLIJK moest ik deze lezen.
Hoelang duurde het om dit boek te lezen?
Ik las dit boek in iets meer dan 24 uur uit 😉
Hoeveel geef ik dit boek op Goodreads?
Ik geef dit boek 5/5 sterren op Goodreads.
Raad ik dit boek aan?
Ja, als je houdt van western romance of romantische boeken raadt ik dit boek zeker aan, het verhaal leest ook heel vlot waardoor je hem misschien nog kan uitlezen voor het nieuwe jaar begint 😉
Leuke linkjes om te bekijken:

Het boek kopen?
Kan jij niet wachten tot 2 januari 2018 om dit boek als Paperback te kopen en wil je hem alvast als e-book lezen dan vind je hier alle linkjes:

 
Dit was mijn boek review van Liefde in Twin Bridges: Abby & Blake geschreven door Debra Eliza Mane & Lizzie Van den Ham, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *