Amulet Vol. 1 – Kazu Kibuishi

Vandaag heb ik weer een boek review voor jullie namelijk van het boek: Amulet Vol. 1 geschreven door Kazu Kibuishi. Laten we snel beginnen.
51C0QXFDM6L (1)
Amulet volume 1: The stone keeper
Auteur: Kazu Kibuishi

Graphic novel star Kazu Kibuishi creates a world of terrible, man-eating demons, a mechanical rabbit, a talking fox, a giant robot—and two ordinary children on a mission.

Na de dood van haar vader verhuizen Emily en haar broertje Navin en moeder naar het huis van hun oude overgrootvader. Maar pas nadat ze zijn verhuisd wordt hun moeder ontvoerd door een magisch wezen en moeten  Emily en Navin haar zien te vinden.
Ik vond dat dit boek een leuk en spannend verhaal had. De tekeningen zijn ook supermooi getekend en de kleuren combinatie springt er ook uit. Aangezien het een graphic novel is leest het ook heel vlot. Het boek heeft ook een mysterieus aspect aangezien hun moeder verdwijnt en zij naar haar op zoek moeten gaan. De wereld is ook heel goed uitgetekend en de personages zijn ook heel creatief gemaakt. Ik vind de kaft ook heel mooi en zeker bij het boek passen aangezien het de kleurencombinaties laat zien en je zo een goed beeld krijgt van de personages.
Ik geef dit boek 4/5 sterren op Goodreads. en raad dit boek aan aan mensen die houden van graphic novels en voor mensen die houden van een spannend, magisch boek.
Uitgever: Scholastic Press
ISBN: 9781407103891
Publicatiedatum: 2008
Genre: Graphic Novel
Aantal bladzijdes: 192 p
Koop het boek hier:
bol.com: HIER!
Amazon: HIER!
E-boek:
bol.com: HIER!
Dit was mijn boek review van Amulet Vol. 1 geschreven door Kazu Kibuishi, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself X Chelsey.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *