Leven als prinses in Texas – Deborah Elisabeth & Lizzie Van Den Ham

Vandaag heb ik weer een Boek review voor jullie, namelijk van het boek: Leven als prinses in Texas geschreven door Debora Elisabeth & Lizzie Van Den Ham. Laten we snel beginnen…
20945329_1471388462907964_1712067743_o
Wat is het onderwerp van het boek?

  • Een romantisch boek

Waar gaat dit boek over?

  • We volgen Samantha de Vriesch een prinsesje met een perfect leven, totdat haar vader Samantha en haar moeder verlaat voor iemand anders. Samantha haar moeder besluit te verhuizen naar Texas om daar een Bed & Breakfast te beginnen, hier ontmoet ze hun knappe klusjesman Scott wie Samantha haar hart toch wel sneller laat slaan.

Pluspunten:
+ Ik vond het een heel goed geschreven boek, aangezien het 2 auteurs zijn dacht ik dat het moeilijk zou zijn om het boek te volgen maar ik merkte niet eens dat het door 2 auteurs geschreven was omdat hun schrijfstijlen heel goed matchen met elkaar.
+ Het boek las heerlijk weg.
+ Het is ook een korter boek dus heel goed voor een leesmarathon.
Minpunten:
– Sommige dingen waren wel wat voorspelbaar en raadde ik dus heel snel maar dat was maar heel soms dus daar stoorde ik mij niet echt aan.
Hoeveel pagina’s heeft dit boek?
Dit boek heeft 232 pagina’s.
Interesseerde het onderwerp me?
Ja, ik vond het heel leuk om eens tussendoor te lezen als ‘guilty pleasure’.
Leerde ik iets van dit boek?
Nee, ik las dit boek gewoon voor het plezier.
Wat vind ik van de kaft?
leven-als-prinses-in-Texas-paperback-copy-192x300
Ik vind de kaft wel mooi, vooral omdat het zwart/wit is en het woord Texas er uit springt omdat dit in het goud is, en je ziet duidelijk de personages Samantha en Scott en de sfeer wat het boek wilt meegeven.
Past de kaft bij het verhaal?
Ja, want je krijgt de sfeer wat het boek wilt overbrengen. Cowboy staat natuurlijk voor Texas en de Pumps staan natuurlijk voor de prinses wat Samantha is.
Waarom koos ik dit boek?
Omdat ik lid ben van het DVP street team werd mij dit boek als recensie exemplaar aangeboden en toen ik de verschillende stukjes over dit boek zag voorbij komen op social media werd ik wel heel nieuwsgierig naar dit boek en besloot ik dus om het te lezen.
Hoelang duurde het om dit boek te lezen?
Ik las dit boek in 3 dagen.
Hoeveel geef ik dit boek op Goodreads?
Ik geef dit boek 4/5 sterren op goodreads.
Raad ik dit boek aan?
.Ja, als je tussendoor even een luchtig verhaal wilt lezen waar je niet te veel bij moet nadenken raad ik dit boek zeker aan.
Mijn Bookout statistieken over dit boek:
20961239_1471394562907354_703649552_o
Leuke linkjes om te bekijken:

Het boek kopen? 
– Als Eboek:

– Als boek:

 
Dit was mijn boek review van Leven als prinses in Texas geschreven door Debora Elisabeth & Lizzie Van Den Ham, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

You may also like...

1 reactie

  1. 21 december 2017

    […] aangeboden en aangezien ik het eerste boek wat deze auteurs samen hebben geschreven GEWELDIG vond (Leven als prinses in Texas klik op de titel om ook die recensie te lezen) wou ik dit boek echt heel graag lezen. En het […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *