Geestverwanten – Hilda Spruit

Vandaag heb ik weer eens een recensie voor jullie en deze keer gaat het over Geestverwanten geschreven door Hilda Spruit. Dus laten we snel beginnen.
19718824_1287223558042883_182852226_o
Titel: Geestverwanten
Auteur: Hilda Spruit

Merthe krijgt iets te horen wat haar leven compleet op zijn kop zet. In één klap wordt het beeld dat ze van haar ouders en zichzelf had, genadeloos onderuitgehaald. Wat rest, zijn vragen. Vragen waar niemand het antwoord op heeft. Op zoek naar de waarheid gaat ze samen met haar vriendinnen glaasje draaien, in de hoop dat de geesten haar kunnen helpen. Maar de antwoorden die ze tijdens het spel krijgt, leiden enkel tot nog meer vragen.
Als de drie tienervriendinnen besluiten om het mysterie zelf op te lossen, wordt hun vriendschap flink onder druk gezet. Ze belanden in een spannend, niet te stuiten, spiritueel avontuur, dat niet alleen hún leven, maar ook dat van anderen drastisch zal veranderen.
Was het wel zo verstandig om die duistere wereld te raadplegen?

In dit verhaal volgen we Merthe wat vervelend nieuws krijgt van haar ouders en hierdoor met veel vragen komt te zitten. Om die vragen te beantwoorden gaat ze met haar twee beste vriendinnen glaasje draaien. Maar hierdoor krijgt ze nog meer vragen en gebeuren er vreemde dingen.
Dit boek is zo goed, en dan te bedenken dat dit Hilda haar debuut is! Hilda weet de spanning erg op te bouwen en weet die spanning ook te behouden tot de laatste pagina! Ik las dit boek dan ook uit in 1 dag, aangezien je lekker weg leest omdat je zo in het verhaal zit dat je niet wilt stoppen met lezen! Hilda is ook super aardig, toen ik een foto van haar boek postte op Instagram begon ze opeens met me te praten en doorheen de dag dat ik het boek las hebben we nog gepraat! Ik vind het wel leuk als auteurs echt betrokken zijn bij het leesproces bij de lezers.
Ik gaf dit geweldige eerste boek van Hilda 5/5 sterren op Goodreads en ben heel erg benieuwd naar deel 2.
Uitgever: Uitgeverij Oleander
ISBN:  9789082622508
Publicatiedatum: December 2016
Genre: Young Adult
Aantal bladzijdes: 223 p
Bekijk de boektrailer:

 
Het boek kopen? 
Uitgeverij Oleander: HIER!
bol.com:  HIER!
standaard boekhandel: HIER!
bookspot: HIER!
bruna: HIER!
 
 
Zo dit was mijn recensie van Geestverwanten hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *