Blauw – Liesbeth Mende

Vandaag heb ik weer een nieuwe recensie voor jullie. Deze keer van het boek Blauw geschreven door Liesbeth Mende. Laten we snel beginnen.
Blauw
 
Titel: Blauw
Auteur: Liesbeth Mende

Nikki probeert te overleven. Dat is niet eenvoudig nu ze met haar moeder naar een somber flatje is verhuisd. Haar moeder heeft Bert gedumpt, de enige vaderfiguur in Nikki’s leven. Als een nieuwe liefde alle aandacht van haar moeder opeist en Nikki’s enige vriendin Tanja ook nog eens een vriendje krijgt, lijkt niemand zich meer om Nikki te bekommeren. In een poging om grip op haar leven te krijgen, raakt Nikki’s gedrag steeds meer beheerst door dwangneuroses en obsessies. Zo weet ze zeker dat haar aardrijkskundeleraar en zij voor elkaar voorbestemd zijn. En dat ze, als ze hem zoent, niet met haar moeder en nieuwe ‘stiefvader’ op vakantie hoeft. En dat als ze maar blauwe kleren draagt alles goed zal komen.

Ik had hele hoge verwachtingen van dit boek! De cover ziet er prachtig uit en de flaptekst sprak me wel aan. Jammer genoeg kon dit boek me niet bekoren. Ook al is dit boek maar heel kort (160 pagina’s) dit boek las zoooo traag! Ik wou het boek ook niet oppakken – bleef het steeds uitstellen. Dit boek bevat ook een aantal rare scènes zoals: Een vreemde man wat aan haar voeten snuift, ze is tot over haar oren verliefd op haar leraar en ze praat de hele tijd over haar cavia.
Ook al ziet het boek er heel leuk en luchtig uit van de buitenkant de binnenkant vond ik maar niets dus ik gaf dit boek maar 1/5 sterren. Het zal waarschijnlijk ook geen boek zijn wat ik me zal herinneren.
Uitgever: Gottmer
ISBN: 9789025753801
Publicatiedatum: Augustus 2013
Genre: Jeugd boek
Aantal bladzijdes: 160 p
 
Koop het boek hier:
bol.com: HIER!
standaard boekhandel: HIER!
bookspot: HIER!
bruna: HIER!
E-boek:
bol.com: HIER!
Dit was mijn recensie van Blauw, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
 
Alwaysbeyourself maker Chelsey.
 

You may also like...

1 reactie

  1. 1 juli 2017

    […] Blauw. Omdat ik voor het eerst eens een negatieve review deelde omdat mijn mening eerlijk moet zijn vind ik en je het niet moet gaan verbloemen als je het geen goed boek vond. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *