Gekortwiekt – Debora Elisabeth

Vandaag is het vrijdag wat betekend dat het tijd is voor een boek review. Deze keer heb ik een review van een boek van eigen bodem namelijk Gekortwiekt geschreven door Debora Elisabeth. Ik heb dit boek namelijk als recensie exemplaar gekregen van de auteur zelf en was benieuwd naar het boek. Laten we snel beginnen.
32995014
Wat is het onderwerp van het boek?
Young-Adult
Waar gaat dit boek over?
Brian heeft net een moeilijke relatie achter de rug wanneer er 2 mysterieuze types verschijnen op hun school, Ava en Ab. Brian en zijn vrienden vinden de nieuwelingen maar raar en weten niet wat ze van hun moeten denken. Toch voelt Brian zich tot Ava aangetrokken maar dan  gebeurt er iets wat heel hun kijk op de realiteit verandert.
Pluspunten:
+ Het verhaal is heel mysterieus
+ Het verhaal is heel kort
+ Het verhaal leest heel vlot
+De hoofdstukken waren ook heel kort
+ Je zit op het puntje van je stoel terwijl je dit leest
Minpunten:
– Er wordt wel in gescheld wat ik persoonlijk niet echt prettig vond, ik dacht dat het net iets anders verwoord kon worden maar begrijp wel waarom de auteur deze woorden koos aangezien ze dagelijks worden gebruikt in onze maatschappij.
Wat miste ik in dit boek?
Ik had graag nog wat meer achtergrond informatie gekregen over de bestemmingsdag en over Ava en Ab (een klein hoofdstukje op het einde misschien) zodat je toch het hele verhaal te weten komt.
Hoeveel pagina’s heeft dit boek?
Op mijn e-reader zijn het er 85 en op Goodreads staat 157 pagina’s.
Interesseerde het onderwerp me?
Ja het was heel spannend en je leest het heel makkelijk uit.
Leerde ik iets van dit boek?
Nee het was een boek wat je leest voor je plezier.
Wat vind ik van de kaft?
32995014
Ik zou als ik de samenvatting niet had gelezen het boek niet direct lezen omdat de kaft er niet echt uitspringt.
Past de kaft bij het verhaal?
Ja,op de voorkant zie je duidelijk Ava en de kaft geeft het mysterieuze van het boek direct over.
Waarom koos ik dit boek?
Ik kreeg de kans op dit boek te lezen voor een recensie en nadat ik de samenvatting las was ik er wel nieuwsgierig naar.
Hoelang duurde het om dit boek te lezen?
1 dag ik las het namelijk vandaag uit in ongeveer 2 uurtjes.
Hoeveel geef ik dit boek op 10?
Een 6 op 10.
Hoeveel geef ik dit boek op Goodreads?
Ik heb dit boek 3/5 sterren gegeven op Goodreads.
Raad ik dit boek aan?
Ja, als je in de stemming bent voor een snel en spannend boek van een Nederlandse auteur geef dit boek dan zeker een kans.
 
Dit was mijn artikel voor vandaag, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
 
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.
 
 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *